Om os

App Danmark har udviklet Apps til Android, iPad, iPhone og iPod touch siden 2011, men vi har dog i mere end et årti ydet assistance til virksomheder, der har ønsket at være på forkant med den teknologiske udvikling, med at implementere og funktionalisere deres profil på internettet. Det sidste nye skud på den teknologiske stamme, som vi tilbyder, er udvikling og implementering af Apps til smartphones. Vi er overbeviste om at Apps bliver det næste store konkurrenceparameter i fastholdelsen og udviklingen af internetpotentialet, med flere nye kunder og forøgede afsætning, netop fordi flere og flere i dag har deres primære forbindelse til nettet via iPhone- og Androidtelefoner, iPod touch og især iPad’en. Netop derfor er det bydende nødvendigt at få opdateret samt optimeret sin netprofil til disse media.

Vi har tidligere fremstillet Apps under navnet App Island Studio, hvor vi programmerede globale bruger Apps og spil til iPhone. Vi har nu rettet vores fokus direkte på virksomhedsløsninger med App Danmark, da der med denne platform er et kæmpe potentiale for virksomhederne, i forhold til det at komme helt tæt på både eksisterende samt nye potentielle kunder.

App’en/Apps’ne bliver selvfølgelig skræddersyet specielt til jeres virksomhed, med den optimale funktionalitet. Så hvorfor vente, når du kan være på forkant med udviklingen, sammen med dine kunder og med os på sidelinjen?

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en virksomhedsløsning til jer.

 

 

Vores Team